התובע מתאר בכתב תביעתו את הארוע כדלקמן:
" .. במהלך חודש 04/17 הוצף ביתו של מרשי שלושה פעמים, במי ביוב עקב סתימות בכביש 96 הסמוך לביתו של התובע, וכן ביום 11.06.17 וביום 24.07.17. לטענת התובע, כתוצאה מההצפה נגרמו לו נזקים רבים והוא סבל יחד עם בני משפחתו מריחות רעים. התובע צירף לתביעתו חוות דעת שמאי ע"ס 11,607 ₪ בגין שכר שאיבה, נקוי וחיטוי. התובע צירף מכתב דרישה ששלח לנתבעת ביום 07.06.17 ומכתב מיום 25.07.17.
שאלת הנזק
לאחר שהגעתי למסקנה כי אירעה הצפה ומאחר ורואים בתמונות של השמאי שההצפה היא בחצר הבית ומאחר והנזקים מתבטאים בשאיבת מי הביוב, נקוי וחיטוי וסבל זמני מריחות הביוב מצאתי שזה הנזק שניגרם אך היא רחוקה מהסכומים שקבע השמאי כאשר לא צורפה חשבונית או קבלה המעידות על תשלום שביצע התובע לתיקון הנזקים, על כן מצאתי לנכון לקבוע את ניזקי התובע על דרך האומדנה.
...
לאחר שעיינתי בכתבי הטענות, במסמכים שצורפו, בחוות הדעת, ובדברי העדים ובסיכומי הצדדים הגעתי למסקנה כי התובע הצליח להוכיח את תביעתו חלקית בלבד.
שאלת הנזק
לאחר שהגעתי למסקנה כי ארעה הצפה ומאחר ורואים בתמונות של השמאי שההצפה היא בחצר הבית ומאחר והנזקים מתבטאים בשאיבת מי הביוב, ניקוי וחיטוי וסבל זמני מריחות הביוב מצאתי שזה הנזק שנגרם אך היא רחוקה מהסכומים שקבע השמאי כאשר לא צורפה חשבונית או קבלה המעידות על תשלום שביצע התובע לתיקון הנזקים, על כן מצאתי לנכון לקבוע את נזקי התובע על דרך האומדנה.
לאחר ששקלתי את הדברים לכאן ולכאן אני קובע את נזקי התובע כולל שכ"ט שמאי בסך של 4,000 ש”ח.
סוף דבר
אשר על כן אני מקבל את התביעה חלקית ומחייב את הנתבעת לשלם לתובע סך של 4,000 ₪, הוצאות משפט סך של 800 ₪ ושכ"ט עו"ד סך של 1,800 ₪ ובסך הכול 6,600 ₪.