הנתבעת דרשה כי התובעת תעניק לה שירותי הסעה באוטובוס בעל 50 מקומות ישיבה, ועל סמך הצהרתה כי יש לה צי של אוטובוסים העומדים בסטאנדארט שביקשה הנתבעת, הסכימה הנתבעת להיתקשר עם התובעת בהסכם.
מר הארון ציין את סוגי הרכבים התוקפים כך: "אחד מזדה 323 לאנטיס בצבע זהב ויש לי רק את 2 הספרות האחרונות שהם 77 וטיוטה קורלה מודל 2000 לבנה". כאשר נישאל מר הארון האם מכיר את האנשים שרדפו אחריו עם רכביהם, השיב: "אני יכול לזהות את מי שירד מהרכב אבל אני לא מכיר אותו והוא נראה כמו אבו גודה ואני יכול לזהות אותו." כן נישאל מה קרה לרכב שלו ומה ערך הנזק, השיב: "נזק קטן למכסה המנוע", ובהמשך: "לא רציני מכה קטנה". כאשר נישאל האם מי שישב לידו מכיר את התוקף, השיב: "אני חושב שכן". בהמשך נישאל האם הנתבע פנה אליו בצורה ישירה ואיים עליו, והשיב: "לא, רק איים דרך אנשים אחרים פרחאן וסלמה ויש לי הקלטה". כן הוסיף מר הארון את הדברים הבאים: "אני רוצה לציין שמחר אנחנו מתחילים את העבודה עם הקבוץ ואני דואג שסולימאן יעשה נזקים לרכב ולנהגים הוא בעצמו או משהו מטעמו כמו הבנים שלו." כאשר נישאל האם הנתבע איים עליו שיעשה נזק לרכבים שלו, השיב: "כן הוא שלח לי כל מיני אנשים שיעבירו מסר כזה שאם אני יתחיל לעבוד הוא ישרוף לי את הרכבים. גאבר אל נבארי אמר לי שסולימאן אמר לו שאם אני ניכנס לקבוץ הוא שורף לי את הרכבים וגאבר אמר לי להזהר ממנו."
בהודעתו של הנתבע במישטרה מיום 31.03.16, הודה הנ"ל כי אכן היה קיים סיכסוך בינו לבין מר הארון בעיניין העבודה אצל הנתבעת וכי הייתה הידברות בנושא וכי הפנה למר הארון אנשים על מנת לגשר, ואולם, הכחיש את הטענות לאיומים ולתקיפה בכביש, וראו הודעתו: "מה שהוא מדבר לא היה ולא נברא, הבן אדם בא לבעל הבית לקבוץ עין גדי ואני רוצה לציין כי לי יש חוזה על נובמבר 2016 ומה שקרה זה שהוא פנה לקבוץ ונתן להם מחירים זולים והקיבוץ נתן לי חודשיים ואז היום הסתיימו החודשיים ואני סיימתי את העבודה. אני הלכתי אליו הביתה אחרי שקבלתי מכתב מהקיבוץ על סיום עבודה זה היה בחודש פברואר ואני דברתי איתו ואמרתי לו שאני עובד בעבודה הזאת הרבה זמן ובשביל הכבוד שלנו אתה לא צריך לעשות לי את זה, סיימנו שיחה לא הגענו להבנות ואני הלכתי משם. אחרי שבוע שבועיים היתקשר קבענו דרך כל מיני אנשים שנשב ונפתור את זה והוא לא רצה לדבר. לפני כשבוע הוא היתקשר אליי ואיים עליי ואמר לי אני אראה לך עם מי אתה מתעסק יא בן זונה וכל זה בגלל שפניתי לאנשים שנשב והוא לא הסכים...ואז לפני כשבוע בחור בשם פרחאן קבוע רצה ליפתור את הבעייה ולא הצליח ואני אמרתי לפרחאן תעזוב אותו אני יוותר לו על העבודה ושיהיה לו מברוק ופה זה ניגמר." כאשר נישאל האם הגיע לביתו של מר הארון בלווי בני משפחתו ואיים עליו שלא יעבוד עם הנתבעת, השיב: "אני הגעתי אליו לבית אבל לא איימתי עליו רק דברתי אתו...אני פניתי דרך אנשים מכובדים ולא ילדים ולא איימתי בכלל." הנתבע המשיך וטען: "לפני שבועיים ישבנו אצל עלי סרעיה זה בחור שמגשר בין אנשים אבל לא הצלחנו ליפתור את הבעיות והלכנו." כאשר נישאל מי זה פרחאן והאם נשלח על ידו לאיים על מר הארון, השיב: "אני מכיר אותו הוא עושה סולחה בין אנשים...אני ביקשתי ממנו לגשר...פרחאן לא יגיד לו דבר כזה זה לא נכון...פרחאן בכלל לא מהמשפחה הוא צד שלישי ניטראלי זה ממש לא נכון הוא לא ידבר ככה". כאשר נישאל מי זה סלאמה השיב: "הוא מהמשפחה של פרחאן ופרחאן ביקש ממנו להיתקשר...אני לא אמרתי לסלאמה להיתקשר אליו והוא לא איים עליו." כאשר נישאל בעיניין התקיפה הנטענת בכביש, השיב: "זה ממש לא נכון אני לא ישלח וזה לא נכון ואני גם דברתי עם פרחאן ואמרתי שייקח את העבודה ושיהיה לו לבריאות אני לא יאיים ולא יפגע באף אחד אני לא בן אדם כזה".
הנתבע הכחיש בחקירתו במישטרה, כי בניו עקבו אחרי מר הארון בסיור באותו היום.
כאשר נישאל על איזה רכב עבד באותו היום, השיב, כי בתחילת היום עבד עם האוטובוס, בהמשך מסר את האוטובוס לנהג אחר, ועלה על שטל שזה טרקטור עם שתי עגלות, ולאחר מכן התחלף עם אביו, ועלה מיניבוס בחזרה לביתו.
מר לאגו העיד בעיניין ההחלטה לסיים ההיתקשרות עם התובעת, כדלקמן: "אני בחודש הזה הפכתי במקום להיות מנכ"ל, הפכתי להיות מנהל הסעות, אני ארגנתי את המיניבוס, אני ארגנתי את הקבלן השני שיעזור לי, הבן אדם לא יכול לעמוד בזה, אמרתי ככה, יש לו חוזה ל-3 חודשים, ניסיון ואנחנו מבחינת הכבוד אמרנו בוא ניתן לו כבר 3 חודשים למרות הסבל הרב, כדי שנגמור את זה בצורה נקייה, יכולתי לגמור איתו גם חודש לפני, אבל מבחינת ההיגיון אמרתי יש לו חוזה 3 חודשים ניסיון, בוא נראה, ניתן לו את זה עד הסוף ונתנו עם זה עוד חודש ניסיון, נתנו לו תאריך עם שימוע, קיבל מכתב שבסוף החודש הוא גומר וזהו." (פרו' 2 עמ' 38 ש' 11-17).
...
אני מוצאת את עדות מר שמריז כאמינה בעיניי, ולפיכך אני קובעת, כי הנתבעת לא התעלמה מהחשבוניות ששלחה לה התובעת, וביקשה לטפל בהן, כאשר התובעת לא שיתפה פעולה בעניין זה.
באשר לאחריות להוכיח מהן העבודות שבוצעו בחודשים הנ"ל, וכן האחריות להוכיח מתי סופק אוטובוס ומתי סופק מיניבוס בחודשים הנ"ל, אני קובעת כי האחריות היא על התובעת, שכן היא זו שתובעת כספים בעניין זה, ולפיכך מן הראוי היה שתמציא יומן עבודה להוכחת החשבוניות לחודשים הנ"ל.
מר הארון העיד בחקירתו הנגדית, כי לא ניהל יומן בגין עבודתו אצל הנתבעת, וכי העבודה נוהלה דרך הנתבעת.
ואולם, משלא הוצג על ידי התובעת כל רישום ו/או אסמכתא בעניין נסיעות שביצעה בחודשים 05-06/2016, כגון, לוחות זמנים והתייצבות, כלי הרכב שסופק, וכו', אין בידי לקבוע מהי התמורה המגיעה לתובעת בגין עבודתה אצל הנתבעת בחודשים הנ"ל.
מנגד אציין כי אני מקבלת את החישוב שביצע מר שמריז (שכר בגין מיניבוס ולא בגין אוטובוס, וכן התחשבנות בגין לינה וארוחות של נהגי התובעת), וכן מקבלת את ההפחתה שערך מר שמריז, שכן לאור כל העדויות שנשמעו לפני זהו החישוב הנכון שצריך לבצע.
סוף דבר
התביעה כנגד שני הנתבעים נדחית.