נציגי התובעת קיימו שיחות רבות עם הנתבעת ובעלה אודות אופן הקמת האתר, הן מבחינת עיצובו והן לעניין קדומו באנטרנט, אולם למרות בקשות חוזרות ונישנות, הנתבעת לא העבירה את הפרטים שנדרשו לצורך העלאת האתר לאויר.
לדבריו, לאחר שהנתבעת אישרה סקיצה ראשונית, התובעת ביצעה את אשר התחייבה לו והקימה אתר, ביצעה קידום אורגאני, השקיעה בחקר מתחרים ובצעה כתיבת תכנים עבור השרות הרלוואנטי.
כן נטען, כי למעשה לא ניבנה אתר, אלא כל שנשלח לנתבעת הוא תבנית אתר מהסוג שניתן להוריד חינם או לקנות ברשת האנטרנט.
הנתבעת מודה כי לא עמדה בתשלומים, לטענתה בשל אי מתן השרות ובשל המצב הכלכלי הקשה אליו נקלעה כתוצאה מהפרת ההסכם ע"י התובעת.
כמו כן, הנתבעת הייתה מודעת היטב לכך שההסכם אינו ניתן לביטול:
בסעיף 10 להסכם נקבע מפורשות, כי "מובהר ומוסכם כי השירותים המפורטים בהסכם זה הנם בבחינת טובין שיוצרו עבור הצרכן בהתאמה אישית עפ"י מידותיו וצרכיו, בהתאם להוראות סעיף 6א(2) לחוק הגנת הצרכן, ועל כן לא ניתן יהיה לבטלם לאחר ההיתקשרות ולא ינתן בגינם החזר כספי כלשהוא".
בסעיף 11 להסכם נקבע, כי "ההזמנה אינה ניתנת לביטול בשום צורה שהיא". אמירה זו, בווריאציות שונות, נימצאת גם בסעיפים 4 ו-5 לסעיף "שירותי דומיין/איחסון/מאמרים"), ובסעיף 1 ובסעיף 2 לסעיף "שירותי קידום אורגאני".
כלומר, הנתבעת, המנהלת עסק (ויוזכר, מדובר בעסק למתן ייעוץ עסקי), ואשר חתמה על הסכם קריא וברור, ידעה באופן מפורש מה עליה לעשות על מנת שהתובעת תוכל להשלים את בניית האתר, וכי ההסכם עליו חתמה אינו ניתן לביטול.
...
לאור כל האמור לעיל, משאין חולק כי סופקו לנתבעת לכל הפחות חלק מהשירותים עפ"י ההסכם, גם אם יש לנתבעת טענות בדבר טיבם ואיכותם, לא תעמוד לנתבעת טענת ההגנה בדבר "כשלון תמורה מלא" .
סיכום ומסקנות
לאור כל האמור לעיל אני קובעת, כי הנתבעת לא הביאה בפני בית המשפט טענות אשר יש בהן להוות הגנה טובה כנגד פרעון השיק.
אשר על כן, אני מקבלת את תביעת התובעת ומחייבת את הנתבעת לשלם לתובעת את סכום התביעה כפי שמופיע בתיק בית המשפט ואשר עומד על 21,170 ₪.
הנתבעת תשלם לתובעת הוצאות משפט בסך 400 ₪ בתוספת שכר טרחת עו"ד בסך 3,200 ₪.