ביום 03.12.17 (כחודש לאחר תחילת ההיתקשרות), נשלחה לתובע הודעת דוא"ל בכותרת: "הסכם עבודה". אין חולק שהתובע קיבל ביום זה הסכם העסקה חתום ע"י החברה ("הסכם 2017", נספח 2 לתצהיר הנתבעים), בין אם זה הועבר לו בעותק פיסי ובין אם נשלח לו בהודעת הדוא"ל (התובע אישר את קבלת ההסכם ע"י התובע – עמ' 20, ש' 8 לפרוטוקול).
כותרת ההודעה נושאת תאריך 12.03.19 (נספח כב' לתצהיר התובע) היא: "הפרת הסכם העסקה – והודעה על סיום עבודתי בחברה." מהקשר ההודעות עולה שטענת התובע להפרת הסכם ההעסקה מתייחסת להסכם 2018 (על אף שהתובע נימנע מלהזכיר הסכם זה במפורש).
ובהמשך: "... אז דבר אחרון לפני סיום בנתיים... לא חפשנו אותך בציציות, לא דרשנו פירוט שעות כי כמנהל וכחלק מהיוזמה קשה ל"כמת" את הזמן שמושקע במחשב בתקשורת ובמפגשים גם בשעות הקטנות של הלילה לפי העניין והצורך, ייתכן שהיעדרותך בתקופות האחרונות באמתלה שאין הסכם יחייב את ישרותך לומר שאין הסכם מחייב גם אין זכויות ולא ייתכן שאת משכורתך תמשוך כרגיל אך להופיע ולעבוד לא תהיה מחויב" (ההדגשה לא במקור).
...
חננאל: "מקובל, מבחינת הסכמים נראה לי שיש לנו עוד שלושה חודשים לחפיפה. צריך גם את זה..." בהמשך הודיע שי: "זהו, אני... כאילו זה כבר היה, דיברתי על זה ב-14, רציתי לדבר איתך על זה שבוע שעבר, אתה לא היית פה יום אחד, גם אני לא הייתי. אני רציתי לתת לך את המכתב. זהו. אני לא, גם מבחינת האמון וזה, אני לא חושב שזה נכון שאני אמשיך פה, גם לי, בצורה שלי וגם עם מה שנוצר".
מהאמור לעיל מקובלת עלי טענת התובע כי הודיע עקרונית על עזיבה כבר ביום 13.02.19 ובהתאם לחלופת ההודעות של חננאל מול הילה.
לנוכח האמור התביעה ברכיב זה נדחית.
סוף דבר:
הנתבעות 2 ו-3 ישלמו לתובע כדלקמן:
הפרשי שכר – הפרשים לחודש 08/2018 בסך 12,000 ₪ והפרשים לחודש 03/2018 בסך 16,200 ₪ ובסה"כ – 28,200 ₪.