לפיכך, גם אם היה מוכח לפניי כי דרכו של התובע בכיוון אחד התארכה בשעה, כאשר אין חולק כי שעות עבודתו היו כ- 12 שעות ביום, לא מצאתי כי מדובר בשינוי משמעותי המהוה הרעה מוחשית בתנאי העבודה, וזאת לאור היחס בין שעות העבודה לבין זמן הנסיעה של שעה שהוארכה לטענת התובע.
יתרה מכך, אין חולק בין הצדדים כי התובע בתחילת עבודתו (כשנה) החנה את האוטובוס בסיום יום העבודה בחניון בת ים, ומשם המשיך לביתו בירושלים בהסעה (סעיף 1 ב' לסיכומי התובע, סעיף 1 לסיכומי הנתבעת).
דרישת הפסיקה היא כי על התובע להוכיח כי נתן התראה סבירה למעביד על כוונתו להתפטר והזדמנות נאותה לתקן את ההרעה או את הנסיבות ככל שהיא ניתנת לתיקון.
...
בית הדין הארצי קבע בע"ע 1271/00 אמ"י מתו"ם - אדריכלים מהנדסים יועצים ומודדים בע"מ – אברהם, פד"ע לט 587 ( ניתן ביום 10.2.04) : "ככלל, נסיבות המצדיקות התפטרות המזכה בפיצויי פיטורים הן שינויים במקום העבודה, בסדרי העבודה, בתנאי העבודה, בין כלליים ובין כאלה החלים ומשפיעים על עובד בודד. נסיבות אלה חייבות להיות משמעותיות ולא כל שינוי בסדרי עבודה מצדיק התפטרות לפי סעיף 11(א)."
סבורני, כי בהתאם להוראות החוק והפסיקה הרלוונטית, התובע לא עמד בנטל להוכיח שינוי משמעותי בתנאי העבודה ולא כל שכן - הרעה מוחשית בתנאי העבודה, המקימה לו זכאות להתפטר בדין מפוטר.
חניון נוסף שניתן להחנות את האוטובוס בסיום יום העבודה הוא חניון אזור או חניון קניון אילון ברמת גן. לפיכך, אני מקבלת את טענת הנתבעת כי סידור של חניית האוטובוס בסיום יום העבודה בתחנה המרכזית ת"א היה בבחינת הליכה לקראת התובע כל עוד הדבר אפשרי, ובוודאי שלא בגדר "זכות קנויה".
רביעית, השינוי הנטען היה בחודש מאי 2020, והתובע המשיך לעבוד בתנאים החדשים עד לחודש אפריל 2021, מועד ההתפטרות.
אשר על כן, ומשהתובע לא הרים את הנטל המוטל עליו להוכיח הרעה מוחשית בהתאם לסעיף 11 (א) לחוק, דין התביעה להידחות.