אלו הן עקרי העובדות, כפי שעולה מחומר הראיות והעדויות שהונחו בפנינו:
1.1 הנתבעת 1 הנה חברה הרשומה כדין בישראל, העוסקת במתן שירותי הובלה.
1.7 התובע 3, מר אמואיל ג'ורג' (להלן: "ג'ורג'" ו/או "התובע 3"), החל לעבוד כנהג משאית ביום 6.1.2013 וסיים את עבודתו ביום 28.2.2017.
על אף שהתובעים צרפו מסמכים מהותיים אשר מלמדים כי סעיד היה מנכ"ל שניהל בפועל את החברה ואף היה מורשה חתימה בחברה, ניהל בשמה מו"מ וחתם על הסכם פשרה שהוגשו לבית המשפט, מסמכים שצורפו לכתבי התביעה ולתצהירי התובעים, הרי שבמסגרת תצהירו בחר סעיד שלא להתייחס לאותם מסמכים או לנסות להפריך אותם, אלא הסתפק באמירה בעלמא כי הוא היה "סדרן" בחברה ותו לא, כל זאת ללא כל תימוכין.
במהלך חקירתו הנגדית אישר סעיד כי הוא התחיל לכל הפחות עם 3-4 משאיות שכולן היו בבעלות הנתבעת 1 (כעולה מהחשבוניות שצורפו לכתב ההגנה), בהמשך נמצא כי סעיד העביר את העובדים שיעבדו בנתבעת 1 לרבות קצין הבטיחות שבלעדיו לא ניתן להפעיל משאיות בחברת הובלה, מהנתבעת 1 לנתבעת 3[footnoteRef:50].
...
מהלך הדיון:
2.1 התובעים הגישו תחילה תביעתם כנגד הנתבעים 1 ו-2, אולם בהמשך ביקשו לתקן את תביעתם ולצרף את הנתבעים 3 ו-4 כבעלי דין נוספים, ובית הדין נעתר לבקשתם לתיקון התביעה.
מקובלת עלינו טענת התובעים שיש מקום לחייבו באופן אישי, היות שסעיד היה למעשה מעסיקם של התובעים בצוותא חדא עם אביו מוסטפא במהלך השנים, והיה אחראי על כלל תנאי ויחסי עבודתם (הוא שימש כמנכ"ל, כמורשה חתימה וניהל מטעם הנתבעת 1 הליכים משפטיים).
בנסיבות אלה, ובהתאם לפסיקה שפירטנו, מצאנו לקבל את תביעות התובעים ולחייב את הנתבעים 2, 3 ו-4 יחד ולחוד, בסכומים המפורטים להלן:
אברהם חביב:
פיצויי פיטורים בסך 50,890 ₪ (בנוסף לסכום שבקופה).
באשר להוצאות: נוכח קבלת תביעות התובעים ובשים לב להתנהלותם חסרת תום הלב של הנתבעים, כפי שבאה לידי ביטוי בפסק הדין, מצאנו לחייב את הנתבעים 2, 3 ו-4, ביחד ולחוד, לשלם לכל אחד מהתובעים, סך של 30,000 ₪ בגין הוצאות משפט, אשר ישולמו בתוך 30 יום ממועד קבלת פסק הדין.