מובהר, כי אין מדובר ביחסי עובד מעביד בין הצדדים אלא בהתקשרות בין מתווך עצמאי ומשרד התיווך של התובע לצורך שתוף פעולה כאמור.
הצדדים מסכימים כי בפועל, היתקיימה ביניהם בחלק מן המקרים חלוקת רווחים שונה מהחלוקה השווה אשר נקבעה בהסכם, אך קיימת ביניהם מחלוקת האם החלוקה השונה הוסכמה והתקיימה לאורך תקופות מסוימות או שמא הוסכם על חלוקה הסוטה מן ההסכם בנוגע לעיסקאות מסוימות בלבד.
בעיניין זה יוזכר, כי כאמור לעיל, בשונה מהסדר התשלום וחלוקת הכספים אשר נקבע בהסכם, בפועל נהגו הצדדים בפרוצדורת תשלום שונה, לפיה הנתבע הנפיק ללקוחות חשבוניות על שם חברת "אוספים", קיבל את כספי דמי התיווך לידיו ורק לאחר מכן שילם לסוסייטי את חלקו.
בהקשר זה טען, כי התובע הנו "קונטרול פריק" אשר מכיר כל עסקה ועסקה שנסגרת במסגרת הפעילות בסוסייטי וכי בעוד שלכל המתווכים והסוכנים אשר פעלו במסגרת סוסייטי הייתה הרשאה לפתוח כרטיסיית נכס באתר סוסייטי, הרי שרק לתובע ולפקיד מסוים במשרדי סוסייטי הייתה הרשאה לסגור כרטיסיות אלו, לאחר סגירת העסקה באותו נכס.
מלבד טענותיו הנ"ל של הנתבע בנוגע לנכסים אלו, לא הוצגו בפניי ראיות ממשיות כלשהן, המלמדות על ידיעתו של התובע ביחס לתוצאות שירותי התיווך שניתנו, או בדבר תשלום כלשהוא אשר בוצע לידי התובע בנוגע לעיסקאות אלו.
ואולם, התובע הבהיר בעדותו ביחס לכיתוב "יוסי ל"א", כי כל משמעות הכיתוב הנ"ל הנה, כי היתקבל אצלו עידכון, מהנתבע, לפיו הנכס הנו בסטאטוס "ל"א" היינו – הנכס הנו "לא אקטואלי" עוד לשיווק מסיבה כלשהיא, ללא מידע נוסף באשר לסיבה שבגינה הנכס אינו אקטואלי עוד לשיווק )עמ' 65 ש' 30- עמ' 66 ש' 2 לפרוטוקול 10.09.17).
...
דינה של טענה זו להידחות.
איני מקבלת טענה זו, אשר כאמור חזרה על עצמה ביחס למספר עסקאות.
משכך, יש לקבל את התביעה גם לגבי רכיב תביעה זה.
סיכום
נוכח מכלול הקביעות לעיל, התביעה מתקבלת במלוא סכומה (המתוקן) - 72,303 ₪, בהפחתת סך של 19,659 ₪ בלבד, בגין העסקה ברח' שאול אביגור 5, כפי שנקבע לעיל.