ומשנאמרו הדברים, להלן מידגם של הפסיקה הנוהגת, דומה בנסיבותיה, גם אם לא זהה, למקרה הנידון:
בע"פ 7720/11 פלוני נ' מדינת ישראל (פורסם בנבו, 14.11.12) – נדון עניינו של נאשם שהורשע על פי הודאתו במסגרת הסדר טיעון, בעבירות שנפרסו על פני שתי תקופות עיקריות.
בית המשפט המחוזי החמיר את עונשו של המבקש ל- 6 חודשי מאסר שירוצו בעבודות שירות ובית המשפט העליון דחה את בקשת רשות העירעור תוך שנקבע: "בשים לב לכמות סרטי הפדופיליה אותם החזיק המבקש במחשבו ובשים לב לכך שהעונש המרבי על החזקה בלבד הוא שנת מאסר בפועל, איני סבור כי עונש של שישה חודשי עבודות שירות חורג מטווח הענישה באופן המצדיק היתערבות."
בע"פ (מחוזי חיפה) 2359/07 דרייב אמיר נ' מ"י (פורסם בנבו, 20.9.07)- המערער הורשע בבית משפט השלום, לאחר ניהול הוכחות, בעבירה של החזקת פירסום תועבה ובו דמותו של קטין לפי סעיף 214(ב3) ונגזרו עליו 5 חודשי מאסר לריצוי בעבודת שירות, וקנס בסך 5,000 ₪.
...
בית המשפט המחוזי דחה את הערעור תוך שציין כי: "אכן, נראה גם לנו שכאשר מדובר בעבירה זו, שהיא חדשה יחסית בספר החוקים, מן הראוי להטיל על מי שמורשע בגינה עונשים משמעותיים ואף מרתיעים כדי שלא לסכל את מטרת החקיקה. בסופו של דבר, בימ"ש קמא הטיל במקרה זה עונש של 5 חודשי מאסר בפועל, ולא זו בלבד אלא שנקבע כי העונש ירוצה בעבודת שירות, כך שאין לומר כי בהטלת העונש בנסיבות מקרה זה היה משום מיצוי הדין עם המערער."
בעפ"ג (מחוזי מרכז) 13572-12-15 בן זקורסקי נ' מ"י (פורסם בנבו, 2.11.16)- נדחה ערעורו של מי שהורשע על פי הודאתו בבית המשפט השלום בעבירה לפי סעיף 214(ב3) לחוק, ונדון לחודשיים מאסר בפועל לאחר שלא נמצא מקום השמה בעבודות שירות.
לאור האמור ועל מנת לשמור על יחס הולם כולל בין מכלול מעשיו וחומרתם לעונש שייגזר עליו, מצאנו להשית עליו עונש כולל לכל האירועים, תוך חפיפה מסויימת בעונשים.
משנאמרו דברים אלו, לעצם תקופת הפסילה, סבורים אנו, כי בנסיבות המתוארות כאשר בית המשפט הוא זה שמעמיד הצדדים על דבר קיומה של חובת הפסילה, ולפנים משורת הדין, נכון יהיה לחרוג מתקופת המינימום.
סוף דבר, מכל המקובץ לעיל, הננו גוזרים על הנאשם את העונשים הבאים:
12 שנים מאסר בפועל בניכוי ימי מעצרו.