הסרטת התובע כשהוא מנקה רכב בוצעה במקום עבודתו של התובע ובמקום צבורי, ולכן מדובר "ברשות הרבים". גם אם היו הסרטונים עולים כדי פגיעה בפרטיות, ס' 18(2)(ג) בחוק הגנת הפרטיות מקנה הגנה לפוגע בפרטיותו של אחר, אם הפוגע עשה את המעשה לשם הגנה על עניין אישי כשר שלו, הגנה שחלה בעניינינו שכן הפעולות בוצעו לצורך היתגוננות הנתבעים מפני תביעתו של התובע.
את קיומו של "רשות היחיד" יש להסיק איפוא מתוך הנסיבות המיוחדות של כל מקרה, תוך בחינת השאלה אם התכוון האדם לשמור על פרטיותו ולשהות בתוך רשות היחיד שלו, אם לאו, תוך בחינת הציפיות הסובייקטיביות והשליטה בהגדרת המרחב הפרטי (ראו בעיניין זה: ת.א (שלום ת"א) 30655-07-13 פלונית נ' פלוני (פורסם בנבו) (6.10.17), והאסמכתאות שם; מיכאל בירנהק [מרחב פרטי], הזכות לפרטיות בין משפט לטכנולוגיה, תשע"א, 72).
...
בנסיבות המקרה דנן, באיזון שבין חומרת ומידת ההפרה, למול העניין שיש בגילוי העובדות וחשיבותו של החומר להליך, אני סבורה כי ידו של האחרון על העליונה.
מהנימוקים שפורטו לעיל, אינני מקבלת טענת התובע כי ניתן להורות על דחיית מועד גילוי המסמכים על פי הלכת סוויסה רק כאשר מדובר בראיות שהושגו על ידי חוקרים כהגדרתם בחוק החוקרים הפרטיים.
סיכום
לאור כל האמור לעיל, הבקשה נדחית.