להלן טענות ב"כ התובעת:
התובעת עבדה בתחילת דרכה באולפנה כמורה מחליפה, שלושה חודשים לאחר קבלתה היא הפכה למורה קבועה וזאת מאחר והמורה אותה היא החליפה לא חזרה לעבודתה.
בתאריך 22.10.18 הסתיימה חופשה הלידה של התובעת (15 שבועות) והתובעת בחרה להאריך את חופשת הלידה בדרך של חל"ת.
המנהלת אישרה לתובעת לשהות בחופשת לידה עד לתאריך 9.2.19 למרות שבהתאם לחוק עבודת נשים תשי"ד-1954(להלן - חוק עבודת נשים) היתה זכאית התובעת לשהות בחופשה עד לתאריך 21.03.2019.
מחומר הראיות עולה כי התובעת שלחה למנהלת, בתאריך 29.5.18 מכתב בו ציינה כי "אינני מוכנה לשום צימצום במשכורתי, במשרתי או במעמדי בשנה הקרובה תשע"ט".
בתאריך 20.6.18 יצאה התובעת לחופשת טרום לידה ובתאריך 5.8.18 נשלחה מערכת השעות לכל המורים, כאשר במסגרת מערכת זו שובצה התובעת במשרה בהקף 62% וזאת לשיעורים פרטיים ולתגבורים.
מן הכלל אל הפרט; התובעת החלה את עבודתה באולפנה ביום 1.01.17 ויצאה לחופשת לידה ב 20.6.18, כלומר עבדה 17 חודשים ומכאן שהתקופה הרלוואנטית לגביה היא 4.25 חודשים, מתקופה זו נפחית את 18 הימים שניצלה התובעת כטרום חופשת לידה ומכאן התקופה המוגנת של התובעת מסתיימת בתאריך 9.2.19, כפי שסברה ואמרה המנהלת בזמן אמת ולא 29.3.19 כפי שסברה התובעת.
...
בהמשך התנהלו הליכים בעקבות בקשת התובעת "להגשת תצהיר תשובה/משלים מטעם התובעת בשל מחדלי הנתבעת באי קיום הליך גמ"ס כדין והרחבת חזית", אשר סיומם בהחלטה שניתנה ביום 17.2.21 על ידי כבוד הנשיא - מירון שוורץ, במסגרתה קיבל את הבקשה "רק ביחס לנושא לגביו התובעת מבקשת להתייחס עניינית בבקשתה לסעיף 22 לתצהירה של גב' ורדית טפרברג, בנוגע למערכת שעות בסמינר "בית חנה".וכך קבע כבוד הנשיא בסעיף 10 להחלטתו:"אם כן, דין הבקשה להתקבל באופן בו תשלים התובעת טענותיה בתצהיר משלים ביחס למסמך אליו מפנה בסעיף 8 לבקשתה בלבד. התצהיר המשלים שצורף לבקשה אינו מתקבל לתיק בית הדין. התובעת תגיש תצהיר משלים כאמור, בתוך 7 ימים"
כבוד הנשיא גם קבע כי:"בהנתן כך שהנתבעת מסרה גרסתה אודות מערכת שעות עבודתה של התובעת בסמינר "בית חנה" וכפי שעולה בסעיף 22 לתצהיר גב' גב' ורדית טפרברג, בשלב זה, איני מתיר הגשת תצהיר משלים מטעם הנתבעת בעניין זה.
בתאריך 24.2.21 הגישה התובעת את תצהירה המשלים ובתאריך 16.3.21 התקיים דיון לפני כבוד הנשיא אשר מצא לנכון לקיים דיון מוקדם נוסף, בנוכחות התובעת מה שארע ביום 9.5.21, דיון אשר בסיומו ולנוכח עמדת התובעת הועבר התיק לקביעתו להוכחות.
אשר על כן, התביעה לפיצוי מכח חוק איסור לשון הרע, נדחית.
לסיכום
לאחר שדחינו את תביעתה של התובעת בחלקה הארי היות וכל טענותיה בגין פיטורים מחמת הריונה בניגוד לחוק עבודת נשים ולחוק שיוויון הזדמנויות בעבודה נדחו על ידינו מכל וכל כאשר בנוסף מצאנו כי הסיבה לשינוי שביקשה מנהלת הנתבעת לעשות שינוי במשרתה של התובעת היתה אי שביעות רצונה מתפקודה, ולא בשל שיקולים לא ענייניים ו/או בשל הריונה של התובעת.
הוצאות משפט ושכר טרחת עו"ד-
התובעת העמידה את תביעתה על סכום של 242,646 ₪ אלא שרוב טענותיה נדחו על ידינו מכל וכל כאשר מצאנו כי על הנתבעת לשלם לה רק כ -10% מסכום תביעתה לפיכך ובהתחשב בעבודה שהשקיעה הנתבעת בהגנתה, עת נדרשה להתמודד עם תביעה, בסכום של 242,646 ₪, של עובדת שעבדה אצלה תקופה קצרה יחסית והואיל ואנו סבורים כי ראוי שידם של עובדים גם כאלה שהמחוקק בחר להגן עליהם הגנה מיוחדת במסגרת חוקים שונים שחוקק למענם, לא תהיה "קלה על ההדק", בבואם להגיש, תביעות הרינו מחייבים את התובעת לשלם לנתבעת את הסכומים הבאים:
סכום של 3,000 ₪ בגין הוצאות משפט
ב. סכום של 11,000 ₪ בגין שכ"ט עו"ד,
את הסכומים הנ"ל תוכל הנתבעת לקזז מהסכומים אותם חייבנו אותה לשלם לתובעת.