החל מיום 8/5/13 הופסק הדיווח האלקטרוני על נוכחותו של ארתור, וחלף זאת הוגש למחלקת הנהלת חשבונות דיווח ידני על שעות עבודתו ביחס לחודשים מאי, יוני, יולי, אוגוסט וספטמבר.
לנוכח הממצאים שהתגלו, החברה לא שילמה לארתור את שכר ספטמבר, וביום 18/11/13 שלחה אליו מכתב שכותרתו "גניבה ממעסיק". במכתב צויין, כי ארתור הפסיק להגיע לעבודה בפועל, למרות שהמשיך לדיווח על הופעה, והוא התבקש לסור למשרדי החברה בתוך 7 ימים לשם בירור העניין בטרם פניה למישטרה.
טענות הצדדים והעדויות שהוגשו
החברה טוענת כי ביחס לחודשים מאי- אוגוסט 2013 ארתור הגיש דוחות נוכחות ידניים כוזבים, שעל גבם זייף את חתימתו של ראש הצוות, אנדרי, והגישם לנתבעת לצורך תשלום שכרו.
...
משטענתו של התובע לא נסתרה, אנו מחייבים את הנתבעת לשלם לתובע את הפרש דמי ההבראה בסך 1,125 ₪.
אי מתן הודעה לעובד
בסיכומיו ארתור זנח את הטענה לפיה הוא זכאי לפיצוי בגין אי מסירת "הודעה לעובד". בנסיבות העניין, משמדובר בפיצוי הנתון לשיקול דעתו של בית הדין ובשים לב להתנהלותו הפסולה של ארתור, אנו סבורים כי טוב עשה שזנח את הטענה.
לנוכח האמור, אנו דוחים את תביעת התובע כי ניתן צו המורה לחברה לשחרר עבורו את הכספים הצבורים בקרן הפנסיה על חשבון פיצוי הפיטורים, אנו סבורים כי החברה רשאית לפעול בעניין בהתאם להסכמות הקיימות בינה לבין הקרן.
בנסיבות העניין לא מצאנו לעשות צו להוצאות.