כתב=האישום המתוקן:
כתב-האישום המתוקן, שבו הורשע הנאשם בעקבות הודאתו, מייחס לנאשם שלושה אישומים כדלקמן:
באישום הראשון, עבירות של כניסה לישראל שלא כחוק לפי סעיף 12 (1) לחוק הכניסה לישראל תשי"ב – 1952, גניבת רכב לפי סעיף 413ב לחוק העונשין התשל"ז – 1977, נהיגה פוחזת של רכב לפי סעיף 338 (א)(1) לחוק הנ"ל, נהיגה ללא רישיון נהיגה לפי סעיף 10(א) לפקודת התעבורה תשכ"א – 1961, נהיגה בקלות ראש שגרמה לתאונת דרכים לפי סעיף 62 (2) + 38(א) לפקודת התעבורה הנ"ל, נהיגה ללא ביטוח לפי סעיף 2א לפקודת ביטוח רכב מנועי תש"ל – 1970 ופריצה לרכב לפי סעיף 413ו רישא לחוק העונשין התשל"ז – 1977.
3 חודשי מאסר שאותם לא ירצה הנאשם, אלא אם כן יעבור בתוך 3 שנים מיום שיחרור את יתרת העבירות בהן הורשע, שאינן אלו המפורטות בסעיף ב', למעט נהיגת רכב תוך שימוש בטלפון שלא כדין.
...
לאחר שבחנתי את עובדות כל כתב-האישום, נוכח עקרון ההלימה ופסיקה הנוהגת בתחום, אני קובע כי מתחם הענישה ביחס למתואר בכל כתב-האישום הינו בין 24 – 40 חודשי מאסר בפועל.
מסקנה:
מסקנתי היא כי יש לגזור את עונשו של הנאשם לחומרה, נוכח שלושת האירועים העבריינים בהם היה מעורב, בדגש על האירוע הראשון שבמסגרתו סיכן בנהיגתו את שלום הציבור, אך למקמו ברף התחתון של המתחם, אם כי לא בצמידות לתחתיתו, לאור הודאתו, גילו הצעיר, העדר עבר פלילי והחיסכון בזמן הציבורי.
תוצאה:
לאור האמור לעיל, אני גוזר על הנאשם את העונשים הבאים:
29 חודשי מאסר בפועל לריצוי מיום מעצרו ה- 31.5.23 או כפי רישומי שב"ס.
6 חודשי מאסר שאותם לא ירצה הנאשם, אלא אם כן יעבור בתוך 3 שנים מיום שחרורו עבירת רכוש הנוגעת לרכב.