התובעים עתרו לתיקון לוח הזכויות מכח סעיף 59 לפקודה, המאפשר לכל תובע זכות במקרקעין – גם כזה שלא הגיש תיזכורת תביעה - לפנות לבית המשפט בבקשת תיקון בתוך שלושה חודשים מעת הצגת לוח הזכויות, וע"פ המועדים בהם נקבו הצדדים, הרי שהבקשה הוגשה במועד הקבוע בחוק, ולטעמי תשובת המבקשים כאמור בסעיף 5 לעיל, תומכת במסקנה זו (ראה בענין זה גם בע"א 3701/93 אל הוזייל נ' מדינת ישראל, פורסם בנבו).
...
המבקשים השיבו כי לאור הגשת הבקשה לתיקון לוח הזכויות נרשמה הערה "הנכס הוקפא מנהלית", והוסיפו: "בנסיבות הענין, גם לאחר העתק לוח הזכויות לפנקס המקרקעין, ושעה שמוגשת בקשתה לתיקון לו ....וככל שקיימת אותה הערה בדבר הקפאה מינהלית על הנכס – עדין הבקשה לתיקון לוח הזכויות רלוונטית" (סעיף4 לתשובה).
התובעים עתרו לתיקון לוח הזכויות מכח סעיף 59 לפקודה, המאפשר לכל תובע זכות במקרקעין – גם כזה שלא הגיש תזכורת תביעה - לפנות לבית המשפט בבקשת תיקון בתוך שלושה חודשים מעת הצגת לוח הזכויות, וע"פ המועדים בהם נקבו הצדדים, הרי שהבקשה הוגשה במועד הקבוע בחוק, ולטעמי תשובת המבקשים כאמור בסעיף 5 לעיל, תומכת במסקנה זו (ראה בענין זה גם בע"א 3701/93 אל הוזייל נ' מדינת ישראל, פורסם בנבו).
בנסיבות אלו סילוק בקשתם של התובעים על הסף ללא בירור ממשי, עלול לפגוע בהם באופן בלתי מידתי, גם אם בסופו של דבר בקשתם יכולה להדחות.
לאור כל האמור לעיל, אני דוחה את הבקשה לסילוק על הסף.