בנגוד לכתב התביעה ותצהירי כלל התובעים, כאשר נישאל בחקירתו הנגדית מדוע לא ביקש מפרינס תלושי שכר, סרבנט השיב "אני לא עובד אצלו" וכאשר נישאל על כך שוב, חידד כי הוא עבד "אצל" פרינס רק בחודש אחד (עמ' 26 שו' 6, ראו גם עמ' 19 שו' 12-14).
לצד העובדה שסרבנט ויתר התובעים העידו על כך שדיווח השעות בגין מרץ 2021 לא נעשה בזמן אמת (עמ' 36 שו' 1-16), עצם זה שהוא נעשה על-ידי סרבנט, חותר תחת הטענה של עבודה אישית בין התובעים לאפקון, באמצעות פרינס, כנציג אפקון.
זאת ועוד, השם של ולדימיר פוליאקוב רשום על גבי הסכם ההיתקשרות אשר צורף במלואו לתצהיר של פרינס, בתור נציג מורשה מטעם דיאמונדא ואשר חתם בשמה.
כפי שכבר קבעתי לעיל אפקון המציאה את כתב התביעה המתוקן לולדימיר פוליאקוב, נציגה של דיאמונדא.
...
אין בידי לקבל את טענת התובעים כי הוא לא היה עד רלבנטי שכן בחקירתו הנגדית הוא הודה, כי נכנס לפרויקט לאחר שהסכם ההתקשרות נחתם (עמ' 79 שו' 7, עמ' 85) אך הסביר כי הוא מכיר את סדרי העבודה בפרויקטים מסוג זה הכוללים מכרז והגשת מסמכים (עמ' 79) וישיבה פעם בחודש בעניין התקדמות והתחשבנות (עמ' 84) אבל שהוא לא יכול להכיר כל חוזה וחוזה לאור מספר הרב של קבלני משנה אשר מעורבים בפרויקט בסדר גודל כזה (עמ' 79 שו'22, עמ' 84 שו' 21-31).
בו בזמן, שוכנעתי מהראיות אשר צורפו לתצהיר של פרינס (אישורים לרשויות המס, רישום בפנקס הקבלנים, רישיון בתחום הבנין), כי במועד החתימה על הסכם ההתקשרות, אפקון ביצעה את הבדיקות המקובלות בעניינה של דיאמונדא וקיבלה אסמכתאות מדיאמונדא ביחס למצגותיה.
סוף דבר
לאחר ששקלתי את מכלול העדויות אשר נשמעו ובפרט החזרה של התובעים ממרבית העובדות ביסוד התביעה, בשים לב לנטל המוטל על התובעים ולדלות הראיות התומכות בטענותיהם ולאור ההלכה הפסוקה, אני קובעת כי התובעים לא הוכיחו כי אפקון העסיקה אותם, בין ישירות, בין במשותף ביחד עם דיאמונדא.
מכאן כי יש לדחות את התביעה לפיצויי פיטורים והפרשות לקרן פנסיה ופידיון ימי חופשה.