המערערת תבעה איפוא, מספר סעדים בכללם תשלום בגין "פערי שכר" (בין השכר ששולם לה בפועל לבין השכר שהגיע לה על פי הסכמת הצדדים); פצויי פיטורים; הפרישי הפקדות לקרן הפנסיה; תשלום שכר חודש דצמבר 2018; צו למתן חשבונות שבמסגרתו יועברו למערערת מסמכים שונים (דו"חות מכירה, מיסמכי הנהלת חשבונות, דו"ח רווח והפסד, שומות מס הכנסה ועוד).
לסיום ציינה המערערת כי לכל היותר התעכבה בהגשת בקשת רשות העירעור במשך 8 ימים, החל מיום 20.9.2023 ועד ליום 28.9.2023, המועד בו החלה פגרת הסוכות, שלאחריה הוארכו ממילא המועדים בבתי המשפט השונים נוכח תקנות החרום שהותקנו בשל המילחמה; גם אם ארע פגם במשרד ב"כ המערערת בכך שהחלטת בית הדין האיזורי לא הובאה לידיעתו, הרי שמדובר בטעות אופראטיבית, בתום לב, ביחס למצב משפטי בלתי ברור.
בהקשר זה המערערת ציינה, כי אין ליתן משקל למשך הזמן עד להגשת חוות הדעת, או להקף המסמכים ועלות הכנת חוות הדעת הנגזרת ממנו, כנימוק במסגרת בחינת סכויי בקשת רשות העירעור, "מקום שלמערערת נימוקים כבדי משקל ומהותיים המצדיקים את פסילת חוות הדעת". בשולי דבריה טענה המערערת כי עמידתה על הגשת בקשת רשות העירעור עתה חלף המתנה להגשת ערעור על פסק הדין הסופי, ככל שיהא בכך צורך מבחינתה, נובעת מהחשש שמא "המתנה לשלב שאחרי מתן פסק הדין והגשת ערעור לאחר מכן, קרוב לוודאי לא תביא למיצוי יכולתה לתקוף בכל המישורים את חוות הדעת באופן יעיל".
מנגד, המשיבה טענה כי אין מקום להיתלות בתקנות החרום, שכן אלה באו לעולם 17 ימים לאחר שחלף המועד האחרון להגשת בקשת רשות העירעור.
...
אכן, אותה טעות עליה משליכה המערערת יהבה פורטה בתצהירו של בא כוחה, אולם לא מצאנו בפירוט זה "טעם מיוחד" להארכת מועד להגשת ערעור.
לנוכח האמור לא מצאנו כי סיכויי בקשת רשות הערעור על החלטת בית הדין האזורי טובים במידה כזו המצדיקה הארכת המועד.
סוף דבר
על יסוד כל האמור לעיל, הערעור נדחה.