במסגרת הדיון, נחתם הסכם פשרה בין חברת סליבא לבין הנתבעת(באמצעות גב' ומר ענתבאוי), מר פאדי נפעא והתובעת במסגרתו הסכימה התובעת לבטל את המישכון שנירשם לטובתה תוך 7 ימים מיום שיפרע מר ענתבאוי את כל החוב כלפיה, והוסכם כי דמי שכירות הנכס יועברו לידי התובעת עד לחודש ספטמבר 2017 (להלן: "ההסכם השני").
כאמור, אין מחלוקת בין הצדדים שביום 3.11.14, נחתם הסכם להמחאת זכויות על דרך השיעבוד בין התובעת ובין הנתבעת באמצעות מר ענתבאוי שהנו בעליה וערב אישית לכל התחייבויותיה כלפי התובעת, ולפיו התחייב זה האחרון לשלם לתובעת סל של 1,464,000 ₪ ב- 24 תשלומים שוים ורצופים ע"ס 61,000 ₪.
עוד צויין בהסכם, ברחל בתך הקטנה כי חתימתה של התובעת על ההסכם כפופה לסילוק מלוא חובו של המשיב 1 (מר ענתבאוי ), ועד אז יעמוד בתוקפו הסכם המחאת הזכות והמשכון מכחו.
...
לטענות התובעת, דין הבקשה להידחות תוך שעובדות המקרה שונות בתכלית; לגרסתה, התקיימו יחסים עסקיים בינה לבין לנתבעת במסגרתם הצטבר חוב כלפי התובעת.
מכאן, אין כל ממש בטענות הנתבעת ולפיהן סכום ההסכם בין התובעת לנתבעת, אותו קיבלה, מהווה סילוק סופי ומוחלט של החוב, ודין ההתנגדות להידחות.
סוף דבר:
מכל האמור לעיל, ובשים לב ללשון ההסכם שכאמור אינה משתמעת לשתי פנים מצאתי את טענת הנתבעת כהגנת בדים, אשר אינה מזכה במתן רשות להתגונן, ואף לא בהפקדה, ומכאן דין ההתנגדות להידחות, וכך הנני מורה.
בהתאמה, הנני מחייבת את הנתבעת לשלם לתובעת את מלוא סכום החוב בתיק ההוצל"פ נשוא ההתנגדות שמספרו 522760-07-17, וכן מורה על שפעול ההליכים בתיק.
כמו כן, הנני מחייבת את הנתבעת בהוצאות התובעת הקשורות עם ניהול ההליך בסך של 2,500 ₪ אשר יתווספו לקרן החוב בתיק ההוצל"פ.
היום, ל' ניסן תשע"ח, 15 אפריל 2018, בהעדר הצדדים.