אופן היתנהלות זה אינו מתיישב עם חובותיו של מר תורג'מן, אשר נידרש אף הוא בהסכם שנחתם עימו "לשתף פעולה באופן מלא עם קבלן הפיתוח" וכן "לעמוד בלוחות הזמנים שנקבעו ע"י הערייה לקבלן הפיתוח ובתאום העבודה עם קבלן הפיתוח" (קלסר 1 מטעם הערייה, הסכם עם הקבלן, סעיף 7(ו'-ז').
באם סברה גלנור כי הערייה מפרה את ההסכם, שמורה היתה לה הזכות לבטל את ההסכם ולנסות להוכיח את טענותיה הכספיות בעקבות ביטול זה; היתנהלות גלנור להמשיך ולקיים את ההסכם מחד גיסא, אך לעזוב את האתר לתקופה ארוכה, מאידך גיסא, אינה עולה בקנה אחד עם סדרי עבודה תקינים והרצון לקדם הפרוייקט, ויש בה כדי להטיות את הכף לחובת גלנור.
אמנם, מר גולדשמיט העיד, כי לא היתה כל סיבה שלא לאשר את קבלן החשמל והוא לא אושר רק מאחר ואינו מקורב לאנשי הערייה (פ' 2.7.12 עמ' 64), אולם, מלבד אמירה בעלמא, טענה זו לא הוכחה ולא הונחה כל תשתית ראייתית לטענה זו. משבחרה גלנור לעמוד דוקא על העסקת יגב, גם במחיר של העלות הנוספת של העסקתו של מר ממן, הרי שאין לה להלין אלא על עצמה, שכן יכלה להציע קבלן חשמל אחר ולא להתעקש על העסקת יגב.
...
עוד צוין כי התוצאה שהתקבלה אינה סבירה – לא יתכן כי התקורה גבוהה פי כמה מהרווח הגולמי - ושימוש נכון בנוסחה יביא דווקא לתוצאה שלילית, דהיינו למסקנה כי הגידול בתשלום עבור הפרויקט (לשיטת גלנור), מפצה בגין הגידול בהוצאות התקורה.
עם זאת, מכאן ועד למסקנה כי גלנור יכולה היתה לרוקן את האתר לחלוטין מעובדים וציוד במשך מלוא תקופת העיכוב, קיים מרחק רב. עוד יצוין, כי גם אם קיימים הסכמים בין המדינה לקבלנים הקובעים כי הפיצוי היחיד לו זכאי הקבלן בגין התארכות ביצוע הינו התקורה - הרי שמאחר ואין חולק, כי בהסכם בין העירייה לגלנור לא היתה קיימת תניה מעין זו, אין לכך כל השלכה לענייננו.
יתרה מזו, ערבות זו היתה אמורה להיות בתוקף עד לסיום הפרויקט ועל כן אין גלנור זכאית לפיצוי; עוד יש להוסיף, כי מאחר ובסופו של דבר הערבות חולטה הערבות, הרי שבאופן פרדוקסלי גלנור דווקא חסכה מהעלות ועל כן אינה זכאית לפיצוי כלשהו.