התביעה הוגשה בהתאם לחוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים, התשל"ה-1975 (להלן: "חוק הפלת"ד").
במקרה הנוכחי, התאונה נגרמה לתובעת כשהייתה חיילת בשירות סדיר בצה"ל, ולכן, לא ניתן להשוות את הישתכרותה לפני התאונה ולאחריה, למעט בכל הנוגע לאפיית עוגות, עיסוק בו החלה במהלך שרותה הצבאי.
...
בנסיבות העניין, לאור גילה ותפקודה של התובעת, קביעות המומחה וההשלכות הקלות ביותר של הנכות על תפקודה, אני סבורה כי יש להעמיד את הפיצוי על שיעור גלובלי נמוך מהחישוב האקטוארי הנ"ל.
ראו לעניין זה למשל ת.א. (שלום פ"ת) 36611-04-19 פלוני נ' קרנית- קרן לפיצוי נפגעי תאונות דרכים [פורסם בנבו] (18.6.2021), שם הוערך הפיצוי בגין הפסדי שכר לעתיד בשיעור של מחצית מהחישוב המלא לתובע שנפגע כקטין, שנכותו התפקודית נקבעה בשיעור של 14.5%.
בנסיבות המפורטות לעיל ובשיקלול מלוא הנתונים, אני קובעת כי הפיצוי בגין הפסדי שכר לעתיד, לרבות הפסדי פנסיה, יעמוד על סכום גלובלי של 120,000 ₪.
לאור כל האמור, בהתחשב בקביעות המומחה להעדר צורך בטיפולים בעתיד, בהעדר ראיות להוצאות מטעם התובעת לעבר, ובעובדה שהתובעת זכאית להוצאותיה מקופת החולים, ומנגד, בהתחשב בכך שאולי נגרמו לתובעת הוצאות מסוימות בגין נסיעות לטיפולי הפיזיוטרפיה שעברה בסמוך לאחר התאונה, שלא נשמרו בגינן קבלות, אני פוסקת לתובעת פיצוי גלובלי לעבר בלבד, בסכום של 1,000 ₪.