בסעיף 4 להשגה טענה המערערת, כי "מראהו של השטח לחיובה של המשיגה מבהיר מעל לכל צל של ספק כי כלל אין מדובר במגרש חנייה, כי אם בכניסה האחורית המשותפת אל הבניין המצוי בכתובת".
בהמשך, כתבה המערערת, כי "מבנהו הצר והמאורך של שטח המעבר מבהיר כי אינו משמש כמגרש חנייה, כי אם כשטח מעבר משותף בחצר הבניין".
עוד טענה המערערת, כי השטח האמור מהווה שטח משותף בבניין, ולכן הוא פטור מחיובי ארנונה.
המערערת שבה ומציינת, כי ייתכן שאכן נעשית חנייה לפרקי זמן קצרים על ידי מספר מכוניות בחלקו הרחב של השטח, אולם מדובר בחלק קטן מהשטח כולו, ולכן חיוב המערערת בארנונה על כל שטח המעבר הוא רב ומוגזם.
עוד נקבע, כי האחרונות מפיקות הנאה כלכלית מהניהול, על ידי גילום מתן השירותים שהן מספקות בדמי השכירות (ראה עת"מ 258/07 חירון מסחר והשקעות בע"מ נ' מנהל ארנונה בעריית ת"א-יפו (פורסם בנבו, 17.6.10) (להלן: "פרשת חירון"), וכן בר"מ 8940/10 אפריקה ישראל להשקעות בע"מ נ' מנהל הארנונה בעריית תל אביב יפו (פורסם בנבו, 6.3.11)).
...
לבסוף טוענת המערערת, כי עתרה בפני ועדת הערר, לחילופין, להורות כי יתוקן השטח לחיוב ל-75 מ"ר, זאת נוכח מימצאי המשיב בדו"ח הביקורת, וועדת הערר כלל לא התייחסה בהחלטתה לטענה משפטית חלופית זו.
לסיכום, המערערת עותרת לביטול חיובה, החל מיום 1.1.07.
סוף דבר החלטת ועדת הערר לא חרגה ממתחם הסבירות, באופן המצדיק התערבות בממצאיה, ואין בטענות המערערת כדי להצדיק שינוי ההחלטה.
לפיכך, הערעור נדחה.
המערערת תשלם למשיבה הוצאות ושכר טירחה בסך של 25,000 ₪.