לחלופין, נטען על-ידי המשיב, כי העלאת התעריפים המדורגת לא נועדה לחול על הנכס שבהחזקת המערערת, שכן המערערת לא חויבה בהיטלי ארנונה נמוכים יותר, והיא אינה נידרשת להגדילם.
לאור האמור, הנני מוצא לדחות את טענת המערערת, לפיה יש לסווג את שטח החצר, הקרוי בפיה "שטח המריבה", בסווג של "קרקע תפוסה".
אשר לטענתה החלופית של המערערת, לפיה יש לקיים את החלטת מועצת עריית תל-אביב ולהשית את חיובי הארנונה הנוספים בהדרגה, הגעתי למסקנה כי דין הטענה להדחות.
...
הוגשה השגה אל מנהל הארנונה, ומשנדחתה ההשגה, הוגש ערר לוועדת הערר לענייני ארנונה כללית שליד עיריית תל-אביב (להלן: "וועדת הערר" או "הוועדה"), ולאחר שגם הערר נדחה, הוגש ערעור זה.
המערערת טוענת, כי בהתאם לצו הארנונה לשנת 2008, שטח המריבה עונה להגדרה של "קרקע תפוסה" ולא להגדרה של "בניין", כאמור בסעיף 269 לפקודת העיריות [נוסח חדש] (להלן: "פקודת העיריות").
בהתייחס לטענה, לפיה חל סעיף 4.2.1 לצו הארנונה, מקובלת עליי תשובת המשיב, לפיה אין לסעיף זה תחולה בענייננו, שכן הוא חל במקום שבו השימוש בקרקע אינו כרוך בשימוש שנעשה עם הבניין.
לאור האמור, הנני מוצא לדחות את טענת המערערת, לפיה יש לסווג את שטח החצר, הקרוי בפיה "שטח המריבה", בסיווג של "קרקע תפוסה".
אשר לטענתה החלופית של המערערת, לפיה יש לקיים את החלטת מועצת עיריית תל-אביב ולהשית את חיובי הארנונה הנוספים בהדרגה, הגעתי למסקנה כי דין הטענה להידחות.
סוף דבר
לאור האמור לעיל, הנני מחליט לדחות את הערעור.