זאת, חרף העובדה כי ממילא, "כל המורים המלמדים במרכז עובדים בעבודות נוספות". כמו כן, המשיבים פעלו לשבץ את המבקש בסמסטר ב' ללימודים עם מורה נוסף, מה שהוביל לכך "שבמשך שיעורים שלמים ישב המבקש מושפל מול כיתה שלימד בסמסטר א', יושב בצד כמו שק תפוחי אדמה. אין כל ספק כי הכוונה היא לייאש את המבקש כדי שיעזוב מיוזמתו את ההוראה". המבקש סיכם איפוא וטען, כי המשיבים לא ערכו לו שימוע כדין ביחס להפתחה של בהקף משרתו; הפרו את החלטת הגורמים הרלוואנטיים במשרד החינוך להשיבו להקף משרתו הקודם; השפילו והתעמרו בו, כמו גם פגעו בו כלכלית.
המבקש ציין כי המשיבים 2-3 ממשיכים את התנהלותם המתעמרת בו, וכי נוכח החלטת בית הדין האיזורי על דחיית הבקשה למתן סעדים זמניים, השיבוצים לשנת הלימודים הבאה, נערכים גם הם, במתכונת של 16% משרה ותו לא. ובאופן דומה, ממשיכה ההתנהלות סביב הצורך במילוי בקשה לאישור עבודה נוספת, שעה שהמבקש נידרש למלא בקשה זו, על אף השנים הרבות שלימד במרכז מבלי להדרש למילויה; על אף שכלל מורי המרכז עובדים בעבודות נוספות; ועל אף שמנהל אגף תלמידים מחוננים במשרד החינוך, מר מנחם נדלר, היה מודע לעבודות הנוספות של המבקש.
...
המבקש ביקש להסתמך על הפסיקה בעניין סעיד אל דהאהוד (רע"א 2047/16 חברת אולמי אחים סעיד אל - דהאהוד בע"מ נ' אולמות ומסעדות דאוד (2001) בע"מ (11.4.2016), לפיה יש ויינתן צו עשה זמני, בין היתר, כאשר התערבותו של בית המשפט נחוצה לשם מניעת "תוצאה קשה ביותר". לדידו של המבקש, אי מתן צווי העשה אכן יוביל לתוצאה קשה ביותר, שעה שמשרתו הופחתה ללא כל שימוע, שכרו נפגע אנושות, הוא הושפל מול כלל המורים והתלמידים ויש להניח כי לא ישובץ לשנת הלימודים הבאה, שכן "כל התכנון הוא לפטר אותו". בסוף דבריו ציין המבקש כי המצב בו המדינה פורשת את חסותה על המשיבים 2-3 ומעניקה להם הגנה משפטית, תחת תביעתם על הפרת הוראותיה לשבצו מחדש, הינה אבסורד שאין לו "שום הגיון להימשך".
דיון והכרעה
לאחר בחינת טענות המבקש וכלל החומר שבתיק בית הדין האזורי, הגעתי לכלל מסקנה כי דין הבקשה להידחות, אף מבלי להידרש לתגובת המשיבים.
אין בידי לקבל את טענת המבקש כי הבקשה אינה נגועה בשיהוי.
סוף דבר
לאור כל האמור לעיל הבקשה נדחית.