התובע הפנה להסכם שנערך בין בנו לבין הנתבעת בחודש 9.14, עקב סיכסוך שנתגלע ביניהם, ובין היתר לסעיף 21 להסכם לפיו, על בית המגורים נשוא התביעה לא יחול איזון המשאבים בין בני הזוג, שכן הבית שייך לבעל בלבד הואיל וזה ניבנה לפני נשואי בני הזוג.
בית המגורים, כך נטען, היה בשלבי הבניה הראשונים לאחר סיום עבודות השלד ומאחר ומחמוד היה לחוץ כספית באותה עת היא לא הססה ליתן עזרה כספית במימון עבודות הגמר ע"י העברת כספים, במזומן, בשיקים ובהעברות בנקאיות, לידיו.
הכרעה
לאחר שעיינתי היטב בכתבי ביה"ד על מצורפיהם ובחנתי את כלל המסמכים שצורפו לסיכומים, לאחר ששקלתי את טענות הצדדים, על סמך הפסיקה המקובלת בכל הנוגע לביטול רישיון (כולל פסיקת ביהמ"ש העליון מהעת האחרונה), לאור ראיות הצדדים הנוגעות להשקעה הכספית בבית המגורים ולאור העובדה כי הליך זה אינו מיתנהל בין בני הזוג עצמם (על כל המשתמע מכך), אני מחייב את התובע לשלם לנתבעת פיצוי בסך של 80,000 ₪.
...
הכרעה
לאחר שעיינתי היטב בכתבי ביה"ד על מצורפיהם ובחנתי את כלל המסמכים שצורפו לסיכומים, לאחר ששקלתי את טענות הצדדים, על סמך הפסיקה המקובלת בכל הנוגע לביטול רישיון (כולל פסיקת ביהמ"ש העליון מהעת האחרונה), לאור ראיות הצדדים הנוגעות להשקעה הכספית בבית המגורים ולאור העובדה כי הליך זה אינו מתנהל בין בני הזוג עצמם (על כל המשתמע מכך), אני מחייב את התובע לשלם לנתבעת פיצוי בסך של 80,000 ₪.