8) כמו כן, הנתבע יצק בשטח המשותף משטח בטון בשטח של כ-50 מ"ר, כולל הטמנת תשתיות חשמל ואינסטלציה; יצק שלושה עמודי בטון וחיפה אותם באבן בגובה של כ-2.5 מטרים; בנה קיר בטון לאורך כל שביל הגישה כדי לייצר הפרדה בין כלל השטח המשותף לצדדים לבין שביל הגישה; התקין שער ברזל בקצה שביל המדריגות שבשטח המשותף שהוא נוהג לנעול אותו; ביצע עבודות צנרת וביוב; ביצע שפוץ מדרגות וחפוי המדריגות באבן, הקים אוהל והתקין ג'קוזי.
מהתמונות עולה כי הנתבע ממשיך בבצוע העבודות חרף צו המניעה הזמני שניתן ותוך זילזול בצו בית המשפט וגם בצו אחר שניתן נגדו לפי חוק מניעת הטרדה מאיימת, התשס"ב-2001 בגין הטרדות שהנתבע מטריד את התובע.
17) התובע הגיש את תביעתו מתוך צרות עין ולאחר שהגיש נגדו הנתבע תלונות רבות במישטרה בגלל רעשים ומסיבות "מפוקפקות" שעורך בדירתו בשעות לילה מאוחרות, וגורמות לו למיטרד וגם פוחד הנתבע שמא ייגנבו דברים מדירתו (סעיף 17 בתצהיר של הנתבע).
שכן, כבר בפתח המסמך (סעיף 1) צוין כי "התובע מוותר בזה על מלא זכויותיו בשטח המסומן בצבע אדום הצמוד לקרקע לדירה...השייכת לנתבע...", ובסעיף 2 הוצע כי הנתבע "מוותר על זכויותיו בשטח הגג המשותף שמעל דירת התובע...המסומן בצבע כחול" - משמע, אין מחלוקת כי הן השטח שליד דירת הנתבע וגם הגג שמעל דירת התובע, הם רכוש משותף.
...
14) הנתבע טוען גם כי יש לדחות את התביעה על הסף שכן התובע לא הראה קיומה של זכות קניינית שלו בדירה או ברכוש המשותף בבניין.
43) טענת הנתבע בהגנתו ולפיה לא חסם כל גישה לדירת התובע, אין בידי לקבל.
סיכום
46) על-יסוד האמור, התביעה מתקבלת, באופן זה, שניתן בזאת צו המורה על הנתבע כלהלן:
1) נאסר בזאת על הנתבע לבצע עבודות בניה כלשהן בשטח הרכוש המשותף בבניין שבו מתגוררים הצדדים (בית מספר 64, ברחוב רמב"ם בבית שמש; הידוע כגוש 5208, חלקה 20).
47) הנתבע ישלם לתובע פיצוי בגין עוגמת נפש בסך כולל של 7,500 ₪.