מנגד, טענה הנתבעת בכתב הגנתה, כי התובע התפטר מעבודתו לאלתר, ביום 11.1.19, ללא מתן הודעה מוקדמת כנדרש, זאת לטענתו על רקע מצב רפואי, אולם לא הוצגה כל אסמכתה או אישור רפואי לאימות טענתו – כל זאת עת נודע לנתבעת, כי בסמוך לאחר התפטרות התובע, החל האחרון לעבוד בעבודה אחרת כנהג הסעות, אף במהלך תקופת המחלה הנטענת – דבר השומט את הקרקע תחת טענת התובע להתפטרות מעבודתו כנהג הסעות על רקע מצבו הרפואי (סע' 11-12, 23-25 לכתב ההגנה).
עוד נטען, כי אף במסגרת ההליך נימנע התובע מלצרף אסמכתות התומכות בטענתו בדבר התפטרות על רקע מצב רפואי וכל שצורף זה אישורי מחלה, החל מיום 20.1.19 – קרי 9 ימים לאחר התפטרות התובע – וכן הפניה מרופא מישפחה מיום 13.2.19 - למעלה מחודש ממועד ההתפטרות - ליועץ מומחה במסגרתה נדרשה המלצה להמשך טפול, ללא צירוף כל אישור רפואי המעיד על אי כושר עבודה כנטען.
התפטר עובד לרגל מצב בריאותו הוא או של בן משפחתו, ולאור המימצאים הרפואיים, תנאי העבודה ושאר נסיבות הענין היתה סיבה מספקת להתפטרות - רואים לענין פצויי-פיטורים את התפטרותו כפיטורים.
אמנם אין הכרח, כי האישור הרפואי שיוצג יהא מרופא תעסוקתי, אולם, אכן מצופה מעובד המבקש 'להתפטר בדין מפוטר' מחמת מצב רפואי לקוי, להציג בפני מעסיקו טרם התפטרותו מסמכים רפואיים המוכיחים את המצב הרפואי הנטען.
...
בנסיבות אלה, אין בידי לקבל את תחשיב התובע בסיכומיו המתייחס למשרה בהיקף 71.4% (סע' 86) ואני קובעת, כי התובע עבד בממוצע ב-62% משרה.
סוף דבר
על יסוד כל האמור, התביעה מתקבלת בחלקה.
הנתבעת תשלם לתובע, בתוך 30 ימים ממועד קבלת פסק הדין, את הסכומים הבאים:
פיצוי חלף הפרשות מעסיק חסרות לפיצויים בסך 760 ₪, בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק ממחצית תקופת הזכאות, 1.2.18, ועד למועד התשלום בפועל;
פדיון חופשה שנתית בסך 3,930 ₪, בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק ממועד סיום ההעסקה, 13.1.19, ועד למועד התשלום בפועל;
פיצוי חלף הפרשות מעסיק חסרות לתגמולים בסך 1,302 ₪, בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק מיום 1.2.18 ועד למועד התשלום בפועל;
דמי חגים בסך 1,972 ₪, בצירוף הפרשי הצמדה וריבית כחוק ממחצית תקופת הזכאות, 15.11.17, ועד למועד התשלום בפועל.
יתר התביעות נדחות.