על כל פנים, אם וכאשר יוסדר האיטום של הכניסות מהיחידה של המערערת לחדר המדריגות של הבניין, כפוף לשיקולי בטיחות (ראה פיסקה 33 לעיל), כי אז על המערערת, על אחריותה ועל חשבונה, לדאוג לכך כי שעון המים של יחידת המערערת יוצא מחדר המדריגות ויותקן סמוך לכניסה ליחידת המערערת.
הדברים שאמרתי שם, כוחם יפה גם לדלת של המקלט, כאשר ביחס לדלת זו, וביתר שאת, יש להתחשב בעמדת פיקוד העורף, ואם על פי הוראתו יש להשאיר את הדלת פתוחה, כי אז אין לפנינו אגף נפרד של יחידת המערערת, ובמקרה זה לא ניתן יהיה להענות לבקשתה להכריז על הבית כבית מורכב.
לא ניתן, בשלב הנוכחי, ליתן פסק דין אופרטיבי בנושא זה. התיק יוחזר למפקח, אשר, לאחר שמיעת הצדדים וקבלת חוות דעת הממונים על הבטיחות ופיקוד העורף, ולאחר ששוכנע כי ניתן לבצע את ההפרדה הפיזית בדרך של איטום פתחי יחידת המערערת לעבר הרכוש המשותף, וכי איטום זה בוצע בפועל והאפשרות היחידה לכניסה אל היחידה של המערערת תהיה שלא דרך חדר המדריגות, ולאחר התקנת מונים מחוץ לחדר המדריגות, יורה כי הבית יהיה בית מורכב כאמור בסעיף 59(ב) לחוק.
...
המשיבה הגישה כתב תביעה שכנגד, ובו היא דורשת שהמערערת תשלם את חובה עבור מיסי וועד הבית בגין השנים 2003-1999, בסך של 36,492 ₪.
לסיכום פרק זה, אינני רואה מקום להיענות לטענות המערערת שהופנו כנגד פסק דינו של המפקח בסוגיית ההוצאות שהוציאה המערערת לתיקון הנזקים, שלטענתה, הם נזקים שנגרמו על ידי הרכוש המשותף.
המערערת טענה כי היתה הסכמה, בפועל, על הפרדת יחידת המערערת מיתר חלקי הבית, וכי בשנת 2003, הסכימו הצדדים שהמערערת תשלם למשיבה 2,000 ₪ לחיסול סופי ומוחלט של חובותיה עד לאותו מועד.
מבלי להכנס לפירוט, מקובלת עלי טענת המשיבה (ראה סעיפים 12-9 לעיקרי הטיעון של המשיבה) כי המערערת לא הביאה את העדים הרלוואנטיים מטעמה, והעד היחיד שהביאה, לא היה בקיא דיו בסוגיית התשלומים.