לא נדרשת הוכחה, שאי פעם בעבר הכלב (או בעל חיים אחר) כבר נשך אדם, ומסתפקים בראיה (דרך משל), שהוא נהג לפרוץ ממלונתו, כל אימת שעבר אדם זר בסביבה, וניסה לנשוך אותו: OBSBORNE V. CHOQUEEL (1896); J. CHARLESWORTH & R.A. PERCY, ON NEGLIGENCE LONDON, 7TH ED., BY R.A. PERCY, 1983) 943-944 נסיבות מסוג זה הוכחו בענייננו, ואף את אופיים התוקפני של הכלבים לפי סוגם ניתן לקחת בחשבון.
הגישה שנזק כזה ניתן לחלוקה, נדחתה במפורש בפסק הדין בעיניין [ARNEIL ]28, בו התעוררה שאלת האחריות של בעלי הכלבים על-פי פרשנותו של חוק חרות.
...
לשון אחר: האם אפשר לייחס חלק בלבד של הנזק לאחד המעוולים רק במקרה שניתן להוכיח, שאותו מעוול גרם לתובע נזק מסוים ומוגדר, ואילו יתר המעוולים או גורמי הנזק למיניהם אחראים לפגיעות האחרות (כאשר לדוגמא מוכח, שמעוול אחד פגע בראשו של הנפגע, ואחר או אחרים הסבו נזק לגפיים), או האם תתכן "חלוקת הנזק" גם במקרים, שבהם-בהעדר ראיה ספציפית כאמור-קיימת בכל זאת תשתית הגיונית למסקנה, שהנזק הכולל נגרם על-ידי המעוולים במידה שווה, או מקרים שבהם ניתן, על-פי הנסיבות המוכחות, לחלק את האחריות לגרימת הנזק ביחס פרופורציונלי אחר כלשהו ביניהם.
כמו השופטת בן פורת סבור גם אנוכי, שאם קבע השופט ברנזון בע"א 304/68 שהנתבעים אחראים לשליש הנזק שנגרם לשדה בשל כניסת הפרות לשטח ביום השלישי, וזאת כאשר לא הובהר כלל, כמה פרות נכנסו לאותו שדה בשני הימים הראשונים, ומהו איפוא הנזק שיכול היה להגרם אז, הרי, בבחינת קל וחומר, יש להסיק מסקנה דומה לגבי המשפט דנן, שבו יודעים אנו, כי הנפגע הותקף בו זמנית על-ידי שלושה כלבים בעלי טבע פחות או יותר שווה.
לכאורה, תומכת החלטה זו בדעתה של חברתי הנכבדה, השופטת נתניהו, אך מסקנה זו נחלשת במידה ניכרת על-ידי הסיפא של פסק-דינו של ה-VISCOUNT HAILSHAM, שם נאמר בעמ, 564:
IN THIS CASE WE HAVE AN ADMISSION THAT THE TWO DOGS WERE ACTING" TOGETHER, AND WHEN THAT ADMISSION IS MADE, THEN I THINK THAT IN LAW EACH OF THE TWO OWNERS IS RESPONSIBL FOR THE WHOLE OF THE DAMAGE.