בדו"ח נט"ן (נ/4) צוין כתלונות התובע "אתמול התעצבן לאחר מכן הופיעו כאבים בחזה, היום שוב התעצבן והתופעות חזרו".
בסיכום אישפוז מבית החולים בנהריה מיום 23.8.14 (נספח א' 2 לתצהיר התובע) צוין כי התובע היתקבל למחלקה דרך חדר המיון עקב שתי אפיזודות של כאבים לוחצים בחזה שנמשכו כחמש דקות "והחלו לאחר שהחולה התעצבן במהלך העבודה".
באישור רפואי מיום 23.8.14 מהרצליה מדיקל סנטר, שם אושפז התובע לצורך ביצוע ניתוח מעקפים (נספח א' 3 לתצהיר התובע) צוין כי "לפני 4 ימים לראשונה בחייו הופיעה תעוקת חזה. למחרת הופיע לחץ בחזה מלווה הזעה ועייפות, פנה לרופא ואושפז בתמונה של אוטם שריר הלב...", וזאת בעוד האירועים בעבודה ארעו ביום 21.8.14, היינו רק יומיים קודם לכן.
במקרה שבו נטען לקיומו של ארוע לבבי כתוצאה מארוע במקום בעבודה, יש לבחון האם עלה בידי התובע להוכיח כי ארע לו בעבודתו ארוע יוצא דופן, חריג מבחינת המאמץ הגופני או הנפשי.
עוד עלה מעדותה, שהיתה אמינה, רציפה וקוהרנטית, כי ויכוחים בין השניים הם עניין שבשיגרה למרות שהיחסים ביניהם הם, ככלל, טובים.
...
הנתבע טען עוד כי הוכח בפני בית הדין כי ויכוחים בין התובע לעובדים אחרים היו עניין שבשגרה וגם בכך יש לחזק את המסקנה כי אין מדובר באירועים חריגים.
לא מצאנו כל ראיה לכך כי אותו וויכוח, שעצם קיומו לא הוכח, היה בגדר מאורע יוצא דופן בנסיבותיו או בעוצמתו.
באשר לוויכוח השני, מצאנו כי התובע עמד בנטל להראות כי זה אכן התקיים.
בהתחשב בספק בנוגע לחריגות אירוע הוויכוח השני כמפורט לעיל, ובהתחשב בסמיכות הזמנים בין אירוע הוויכוח השני לבין אירוע האוטם, מצאנו כי יש מקום להיעזר במומחה-יועץ רפואי, בנוגע לשאלת קיומו של קשר סיבתי ושאלת השפעת האירוע על קרות האוטם לעומת השפעת גורמים אחרים, וזאת בטרם תתקבל הכרעה באשר להכרה באירוע כפגיעה בעבודה.